afd. 81, Søhustoften

Husorden

Følgende regler er givet for at skabe de for alle beboere bedst mulige forhold i det miniaturesamfund, som en boligafdeling i realiteten udgør. Reglerne skal desuden være medvirkende til at erindre alle om, at bebyggelsen og dens omgivelser af såvel miljømæssige som økonomiske grunde skal beskyttes. Husk også, at det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden af at tage hensyn til hinanden.

AFFALD:
Glas og metal, samt pap og papir skal i containerne til formålet, de står i afdelingen. Der er molokker i afdelingen til henholdsvis mad/bioaffald, plast og mad- og drikke kartoner, samt til restaffald.
Der er beholdere til haveaffald. Disse skal IKKE bruges til jord, krukker og plastikposer osv.
Juletræer og andet større haveaffald skal skæres i stykker.
Andet affald kan afleveres på genbrugsstationen Egestubben.
Ved stort affald kan man benytte Odense Renovations ordning til afhentning af storskrald.

BEPLANTEDE AREALER:
Færdsel i afdelingens beplantede arealer er ikke tilladt.

ANTENNER:
Det står beboeren frit for at vælge TV og internet udbyder. Udvendige antenner til f.eks. walkie-talkie må kun opsættes efter forudgående skriftlig tilladelse fra boligforeningen,

BAD OG TOILET:
Vær varsom med, hvad der skylles ud gennem vask og toilet. Bleer, vat og lignende må ikke kastes i toiletkummen. Utætheder i installationerne skal straks anmeldes til varmemesteren.
BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER, LEGEREDSKABER M.V.:
Disse ting må kun henstilles på de pladser og i de rum der kan anvises til formålet, og de må aldrig henstilles således, at de er til gene for andre. Cykling og knallertkørsel er ikke tilladt på gangstier. På afdelingens ramper må der ikke rulles på rulleskøjter og skateboard. Indkøbsvogne må ikke henstilles i boligafdelingen.

FORSIKRINGER:
Før beboeren tegner glasforsikring eller andre lignende forsikringer, bør der rettes henvendelse til varmemesteren eller boligselskabets kontor med forespørgsel, om der forefindes kollektiv forsikringsordning. Hvis beboeren eller dennes børn slår en rude itu uden for boligen, er det på skadevolderens eget ansvar, og skade af denne art vil som regel blive dækket af dennes ansvarsforsikring. Skade på beboerens indbo, f.eks. vandskade som følge af rør- eller radiatorsprængning, er ikke dækket af boligafdelingens forsikringer.

FÆLLESHUS:
Fælleshuset udlejes til beboere i Kristiansdal efter gældende regler og betaling. Af hensyn til beboere i nærheden, skal døre og vinduer være lukkede og musikken skruet ned efter kl. 24.00 i weekenden (fred-/lørdag), samt før helligdage. Ugens resterende 5 dage, søndag til og med torsdag, skal der være ro senest kl. 23.00.

HUSDYRHOLD:
Det er tilladt at holde et husdyr, dvs. én hund eller én kat, i boligen. Husdyrhold er ikke tilladt i de seks-enheders ungdomsboliger.

BOLDSPIL:
Fodboldspil henvises til fodboldbanen bag ungdomsboligerne.

MUSIK:
Benyttelse af radio, fjernsyn, båndoptager og musikinstrumenter skal ske med nødvendig hensyntagen til naboerne. Høj musik og lignende må ikke finde sted efter kl. 22.00. Erhvervsmæssig musiceren i boligen er ikke tilladt.

PARKERING OG MOTORKØRSEL:
Parkering må kun finde sted på de til boligafdelingen indrettede parkeringspladser. Last- og campingvogne samt indregistrerede motorkøretøjer må ikke henstilles i boligområdet, ej heller på parkeringspladserne. Motorkørsel uden for køreveje og parkeringspladser må ikke finde sted. Af hensyn til bl.a. børnenes sikkerhed skal der ved kørsel på boligområdets veje og parkeringspladser udvises stor forsigtighed, og den opsatte skiltning skal respekteres. De opsatte skilte med INGEN PARKERING skal respekteres.

RENHOLDELSE M.V.:
Ren- og vedligeholdelse af tilhørende have påhviler beboeren. Forsømmes disse pligter, kan boligselskabet efter henstilling lade arbejdet udføre for den pågældende beboers regning. Beboeren er pligtig til med jævne mellemrum at efterse loftsrum og i givet fald straks at anmelde utætheder til varmemesteren som også omgående skal fjerne evt. fygesne på loftet.

STØJ:
På ugens 5 første dage må der i rimeligt omfang bores og hamres, f.eks. ved ophængning af gardiner og billeder, i tidsrummet fra kl. 09.00 til kl. 18.00. lørdag, søn- og helligdage dog kun i tidsrummet fra kl. 09.00 til kl. 15.00.

UDLUFTNING:
For at undgå fugtdannelse med deraf følgende skade på bygninger skal beboeren drage omsorg for, at der foretages en daglig effektiv udluftning i boligen - helst flere gange om dagen, især i fyringssæsonen. Skriftlig anvisning kan fås ved henvendelse til varmemesteren. De monterede udsugningsventiler i køkken, bryggers og badeværelse må ikke tilstoppes.

VANDHANER OG CISTERNER:
Utætte, støjende eller på anden måde defekte vandhaner og cisterner skal omgående anmeldes til varmemesteren.

VASK OG TØJTØRRING:
Vedr. ungdomsboligerne skal de i vaskeriet opslåede anvisninger nøje følges.

VEDLIGEHOLDELSE:
Beboerens pligt til vedligeholdelse af det lejede fremgår af lejekontrakten, suppleret med det gældende vedligeholdelsesreglement.

ÆNDRING AF BOLIGEN:
Ved enhver ændring af det lejede, herunder supplering af det oprindeligt tilhørende, skal boligselskabets forudgående skriftlige tilladelse foreligge og overholdes. Bygningsmyndighedernes evt. stillede krav skal ligeledes efterkommes.
Nærværende ordensreglement således vedtaget af beboerne på den ordinære afdelingsmøde den 26. marts 1997, revideret 13092023.

Information om afdelingen

Byggeår1988
Hårde hvidevarer
Køleskab
Vaskemuligheder
Fælles vaskeri

Nr. 131-249 har vaskemaskine i boligen.
Opvarmning
Fjernvarme
Husdyr Husdyr tilladt, 1 hunde eller 1 katte, maksimum 1 i alt.
Antenneleverandør
Lejer er selv kunde ved YouSee
Internetforbindelse
YouSee: webspeed.
Betaling direkte til YouSee.