Afd. 50, Fælledvej/Roersvej

Husorden - afd. 50. Sukkerkogeriet.

Velkommen i Kristiansdals afdeling 50 Sukkerkogeriet. Vi håber, du bliver rigtig glad for at bo i din nye lejlighed.

Dørtelefon
Ejendommen er forsynet med dørtelefon, og der skal altid være låst til opgangene.

Kælderrum
Der hører et kælderrum til din lejlighed. Rummet er låst med en hængelås, som du har fået nøglen til.

Vaskerum
I kælderen findes et vaskerum, som kan benyttes af beboerne. Den enkelte bruger bedes undgå spild af vaskemiddel mm. så vaskerummet fremstår i ordentlig stand. Betaling sker med udleveret vaskekort, og forbruget afregnes sammen med huslejen.

Fællesantenne
Næsby Antennelaug tilbyder analogt og digitalt tv samt internet i afdelingen. Hvis du ikke har bestilt TV-programpakke og eventuelt internet er antennen lukket, når du flytter ind. Du skal selv bestille den TV pakke, som du ønsker at have. Der er ikke pligt til at aftage signal fra Næsby Antennelaug. Tilslutning aftales og afregnes direkte med udbyderen.

Forbrugsafgifter
Varme og vand betales via huslejen. Øvrige forbrugsafgifter, fællesantenne og eventuelt internet betaler du dirkete til leverandøren.

Haver
Der hører have til stuelejlighederne Fælledvej 5. Haven går ud til flisestien og i hele lejlighedens bredde. Haverne skal fremtræde pæne og ryddelige, og beplantningen må ikke være til gene/skygge for naboerne.

Vask
Der må kun benyttes vaskemaskine og tørretumbler i tidsrummet fra 6 morgen til 22 aften.

Affald
Affald skal være pakken ind, før det smides i affaldsskakten. Større ting, som f.eks. papkasser, må ikke puttes i skakten. Strøøre ting som møbler og lignende kan efter aftale med viceværten stilles ved skuret. Husk at lukke skaktlågen for at undgå dårlig lugt.

Udluftning
For at undgå fugtdannelse og dermed følgende ødelæggelse af murværk, træværk, tapet og maling - bør der foretages en effektiv udluftning gennem vinduer og døre. Helst flere gange dagligt, blot 5-10 minutter ad gangen.

Musik
Benyttelse af radio, TV mv. skal ske med hensyntagen til naboerne. I de sene aftentimer (efter kl. 22) skal musik og TV dæmpes.

Maskiner
Boremaskiner og andet støjende værktøj må kun benyttes på hverdage mellem kl. 8 og 20, og i weekenden mellem kl. 10 og 14.

Leg og boldspil
Lad ikke børnene lege og opholde sig på trapper, opgangen i kældre og andre steder, hvor det kan være farligt eller til væsentligt gene for beboerne. - Det er naturligvis ikke tilladt at tegne eller male på ejendommens træ- og murværk eller på anden måde at beskadige ejendommen eller dens haveanlæg.

Barnevogne, cykler, knallerter, lege redskaber mv.
Disse ting må ikke stilles således, at de kan være til gene for andre, men må stilles på de pladser og i de rum, der er indrettet hertil. Knallertkørsel er ikke tilladt på gangstier.

Parkering og motorkørsel.
Parkering af personbiler og motorcykler må kun finde sted på de etablerede parkeringspladser. Last- og campingvogne samt u-indregistrerede motor køretøjer må ikke stilles i boligområdet. Af hensyn til børnenes sikkerhed skal beboerne køre med forsigtighed på boligvejene. Det er dog tilladt at køre bil og/eller trailer tæt på opgangene, hvis større ting skal flyttes op eller ned fra lejlighederne, men de skal hurtigst muligt flyttes til parkeringspladserne efter endt flytning.

Køleskabe, komfurer, ventilatorer, fællesvaskemaskiner og andre tekniske installationer
Normal drift og vedligeholdelse af de tekniske installationer betales af boligforeningen. Skader, som måtte skyldes forkert betjening eller misbrug, betales til beboerne. Alle uregelmæssigheder ved det tekniske installationer skal hurtigst muligt anmeldes til ejendomsfunktionæren.

Bad og toilet
For at undgå tilstopning af afløbsrør skal man være varsom med, hvad der skylles ud gennem vask og toilet. Bleer, vat og lignende må aldrig kastes i toiletkummen.
Eventuelle utætheder i installationerne skal straks meldes til ejendomsfunktionæren.

Døre
Døre, der er forsynet med smæklås eller dørpumpe, skal være lukkede og må ikke holdes åbne ved anbringelse af sten, træstykker eller lignende. På den måde minimerer vi risikoen for, at fremmede kommer ind. I tilfælde af brand hjælper lukkede døre også til en langsommere spredning og udvikling af branden.

Trappeopgangene
Det er ikke tilladt at henstille f.eks. affald, poser, tørrestativ, flasker mm. i opgange. Det er kun tilladt at have en måtte og evt. blomst eller plante i opgangene, som dog ikke må være til gene for de øvrige beboere. I forbindelse med trappevask skal beboerne fjerne evt. måtter og blomster.

Skån de grønne anlæg
Alle vil gerne bo i et pænt kvarter. Boligforeningen har gjort sit til at skab et godt miljø. Beboerne og især børnene bedes i det daglige gøre deres til at væren om beplantninger og de kollektive anlæg. Det er ikke tilladt at gå igennem hækkene.

Yderligere information
Yderligere information om Boligforeningen Kristiansdal og afdelingen kan findes på www.kristiansdal.dk

Information om afdelingen

Byggeår2004
Hårde hvidevarer
Køleskab
Vaskemuligheder
Fælles vaskeri

Der er fælles vaskeri og samtidig installation til vaskemaskine i alle boliger.
Opvarmning
Fjernvarme
Husdyr Husdyr tilladt
Carport / garage
Ingen
Internetforbindelse
Kan oprettes ved Næsby Antennelaug. Lejer afregner direkte til forsyningsselskabet.