Afd. 49, Næsbyhovedvej

Ordensregler for afdeling 49 

Reglerne er udarbejdet for at skabe de bedst mulige trivselsforhold for beboerne.

Reglerne skulle gerne medvirke til at minde alle om, At bebyggelsen og dens omgivelser af såvel miljømæssige som økonomiske grunde skal beskyttes.

Husk også, at der skabes tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden af, at tage hensyn til hinanden.
Husorden

Affald: På containerpladsen ved trappetårn er opstillet containere der må anvendes til køkkenaffald indpakket eller lagt i lukket pose, flasker og glas skal lægges i den opstillede container, der er opstillet container til ugeblade og aviser. Grønt affald d.v.s. afklippede grene haveaffald skal smides i indhegning bag ældreboliger som er beregnet til dette. Miljøaffald, maling batterier og lignede lægges i den røde kasse som findes ved trappetårn.Større affald kan der aftales med varmemester om afhentning af, og kan henstilles ved trappetårn.

Udestuer: Det er tilladt at male indvendige flader i afdelingens farveskema, ( skal overholdes) Beboeren skal sørge for, at afløb ikke er tilstoppet.

Anlæggene: Afdelingens grønne anlæg, kan kun udvikle sig tilfredsstillende, når alle viser hensyn overfor beplantningen, og der ikke trædes rundt i bedene.

Antenner - paraboler: Afdelingen er tilsluttet NAL-MedieNet kan kontaktes på tlf. 70130339 mandag-torsdag 9.00-12.00, E-mail: nal@nal-medienet.dk. Er der problemer med modtagelse af signal, henvises til info kanalen, eller tal med din nabo om der også er problemer der. Udvendige antenner og paraboler må kun opsættes efter aftale med administrator. 

Bad & Toilet: Vær miljøbevidst med, hvad der skyldes ud gennem håndvask og toilet, bleer, vat og lign. må ikke kastes i toiletkummen. Utætheder skal straks anmeldes til varmemesteren tlf. 6618 2882, mandag – fredag 7.30-8.30.¨

Cykler & knallerter: Cykler og knallerter henvises til de opstillede stativer eller pulterrum. Der må ikke stilles ovenstående på svalegange eller andre steder hvor det kan være til gene for andre. Der må ikke cykles på svalegange eller gangstier, vis hensyn overfor gående.

Forsikringer: Der er ikke en kollektiv forsikring for vores afdeling, men er man så uheldig, at en rude baldres, eller vaskekumme/toiletkumme knækker, skal man kontakte varmemester eller boligkontor, så vil det blive udskiftet Skade på indbo som følge af vandskade, brand dækkes af egen indboforsikring.

Have og terrasser: De opsatte pileflethegn, tilhører afdelingen, som også står for vedligeholdelsen, Der må gerne plantes op af hegnene. Haveareal i stueetagen skal vedligeholdes af beboeren, hækken klippes af boligforening. Der må kun fodres fugle fra foderbræt. Haveaffald lægges i indhegningen der er placeret bag ældreboligerne. 

Husdyr: Det er tilladt at holde et husdyr hund eller kat, hunde skal holdes i snor, katte skal være indendørs kat eller luftes i snor. Der må ikke holdes husdyr i ældreboligerne!

Komfur, køleskab m.v.: Komfur/emhætte/køleskab tilhører boligforeningen. Komfurer/emhætte/køleskab/vaskemaskine i ældreboliger tilhører boligforeningen. Afdelingen står for vedligeholdelse. 

Musik og støj: Vis hensyn overfor dine naboer, skru ned for musik og luk døre og vinduer når klokken nærmer sig 23:00, så beboernes ønske om nattero respekteres.På hverdage må der i rimeligt omfang bores og hamres fra kl. 9:00-18:00 Lørdage fra 9:00-15:00, søn- & helligdage må der ikke hamres og bores. 

Parkering & Motorkørsel: Parkering må kun finde sted på de etablerede parkeringspladser. Handicapparkeringspladser skal respekteres, og må kun benyttes med Invalideskilt synligt i forruden. Pladsen med (af- og pålæsning tilladt), her må der kun parkeres højst 30 minutter. Campingvogne, lastbiler, trailere og ikke indregistrerede biler må ikke henstilles på parkeringsplads eller i boligområde. Det er muligt for afdelingens beboer af få en reserveret P-plads, beboeren skal selv afholde udgiften til skilt påført bilens registreringsnummer. Administration af reserveret P-plads går gennem afdelingsbestyrelsen. 

Pulterrum: Der er et pulterrum til hver bolig, disse er forsynet med hængelås, og skal holdes aflåst. Særlig brandfarlige effekter må ikke opbevares i pulterrum. Indgangsdøren til pulterrum skal altid låses.

Svalegange & trapper: Der må ikke henstilles effekter på svalegange der er til gene for beboere, Kørestolsbrugere eller Falck.Svalegangene er at betragte som flugtveje .

Skiltning:Navneskilte ved bolig og postkasse, opsættes af Kristiansdal. Anden form for skiltning er ikke tilladt.

Udluftning: For at undgå fugtskader i boligen, skal man drage omsorg for, at der dagligt luftes ud, helst flere gange om dagen, især i fyringssæson. De monterede udluftningsventiler i køkken og bad må ikke sættes ud af drift.

Vaskeri: Fællesvaskeriet er i forlængelse af svalegang i stueetagen, der er opsat tavle, så man man reservere tid, ved indflytning får man udleveret et vaskekort. hvis man ikke har startet vasken senest 30 minutter efter valgt tid, kan en anden beboer overtage tiden. Alle brugere af vaskeriet har et ansvar for, at man efterlader vaskeriet pænt og rent! 

Vedligeholdelse: Beboerens pligt til vedligeholdelse af boligen fremgår af lejekontrakt. 

Ændring af boligen: Ved enhver ændring af det lejede, herunder supplering af det oprindeligt tilhørende skal boligselskabets skriftlige tilladelse foreligge og overholdes. Opdatering af ordensreglement foretaget i 2010. 

Information om afdelingen

Byggeår1994
Hårde hvidevarer

I ældreboliger: Kogeplaner, bordovn og emhætte
Vaskemuligheder
Fælles vaskeri

I ældreboliger: Vaskemaskine i boligen
Opvarmning
Fjernvarme
Husdyr Husdyr ikke tilladt
Carport / garage
Ingen
Internetforbindelse
Kan oprettes via Næsby Antennelaug. Betaling direkte til leverandør.

Vedlagte filer