Afd. 40, Kirkendrupmarken m.m.

Husorden for afd. 40. Kirkendruplodden/Kirkendrupmarken.

Velkommen:

At bo en almen boligforening er en boligform, som mange mennesker vælger. Netop det at mange bor tæt sammen, som her i lav bebyggelse, kræver at alle er sig dette bevidst og overholder visse regler og normer. Afdelingsbestyrelsen ønsker derfor med denne orientering at fortælle lidt om hvad Boligforeningen Kristiansdal og afdelingsbestyrelsen er og står for samt give nogle oplysninger om, hvilke faciliteter, der står til beboernes rådighed og uddybe nogle af de regler, der må overholdes, for at alle kan trives.

Orienteringen er især beregnet for nye indflyttere, men er uddelt til alle beboere i april 1996.

Foreningens formål:
Boligforeningen Kristiansdal’s formål er at opføre og administrere beboelsesejendomme efter de gældende bestemmelser.

Vedtægter
Boligforeningen Kristiansdal’s vedtægter udleveres til nye beboere samtidig med huslejekontrakt.

Foreningens administration
Valmuemarken 27, 5260 Odense S, tlf. 6314 2220, fax 6619 2276.
Kontortid: mandag-onsdag kl. 10-14, torsdag kl. 10-17 og fredag, kl. 10-12.
Direktør: Erik Thomsen.

Afdelingsbestyrelsens opgaver og beføjelser
Afdelingsbestyrelsen afholder et årligt beboermøde for alle beboere, hvor bl.a. regnskab fremlægges til godkendelse. Afdelingsbestyrelsen behandler også evt. klager fra beboere, idet klager bliver forelagt afdelingsbestyrelsen til udtalelse. Afdelingsbestyrelsen kan også afholde arrangementer, som f.eks. beboerfester, bankospil m.m. Beboere er velkomne med forslag. Afdelingsbestyrelsen vælges af og blandt beboere ved det årlige beboermøde.

Afdelingsbestyrelsen
Afdelingsbestyrelsen skal varetage samtlige beboeres interesser. I afd. 40’s bestyrelse er der 3 medlemmer. Beboere er velkomne til at henvende sig til en af afdelingsbestyrelsen, hvis man ønsker det.

Affald
Affald skal altid være forsvarligt indpakket og poser godt lukkede.

Almindelig ro og orden
Afdelingsbestyrelsen er ikke garanter for almindelig ro og orden. Kan man ikke selv ved personlig henvendelse få dæmpet støj og musik, må man benytte den almindelige klagevej - eller i alvorligere situationer henvende sig til politiet.

Antenner
Afdelingen er tilsluttet fællesantenneanlæg, Tele Danmark, Odense.

Beboermøde
Iflg. Boligforeningen Kristiansdals vedtægter holdes der årligt beboermøde, hvor bl.a. regnskab og budget behandles og valg af afdelingsbestyrelse foregår. Indkaldelse sker skriftligt. Der kan holdes flere end det årlige møde, såfremt det er nødvendigt.

Belysning
Hvis der mangler lys i vænger og på stier, rettes henvendelse til afdelingsbestyrelsen.

Cykler/knallerter
Det er ikke tilladt at cykle eller køre på knallert på gangstierne.

Haver
Haverne skal vedligeholdes på et acceptabelt niveau. Hækkene skal klippes mindst en gang årligt, og man skal holde områderne uden for hækken til de offentlige stier. Skråninger, der falder mod egen have og mod grønt område, skal også vedligeholdes. Hækkehøjde: må højest være 1,80 m.

Hensyn
Almindelig hensyntagen sparer beboeren for mange udgifter til udbedring og reparationer - så vær med til at passe på legepladser og øvrige fællesarealer.

Husdyr
Det er tilladt at holde 1 husdyr pr. husstand. Dyret vil dog blive krævet fjernet, hvis det er til gene for beboere. Udendørs skal husdyr føres i snor og må ikke luftes på fortov, legepladser eller fællesarealer.

Hærværk
Hærværk er hensynsløst og unødvendigt og vil blive anmeldt. Regninger vil i påkommende tilfælde blive fremsendt til de ansvarlige.

Hårde Hvidevarer, sanitet mm.
Alle uregelmæssigheder i forbindelse med disse skal hurtigst muligt. Anmeldes til: varmemester, Henrik Hansen, Lettebækvænget 5, 5250 Odense SV.
Telefon: 65 96 33 54 - uden for telefontid er der telefonsvarer på nummeret. Telefontid: Hverdage kl. 11.30-12.
Telefax: 65 96 38 54.

Klager over beboere m.v.
Er der grund til at klage over en beboer eller over andre forhold skal klagen være skriftlig og sendes til Boligforeningen Kristiansdals administration. Herfra vil afdelingsbestyrelsen få den til udtalelse. Afdelingsbestyrelsen har tavshedspligt; men går sagen til retten, vil klagerens navn blive offentliggjort. Det kan blive nødvendigt at opsige en beboer, hvis der altid er uro og slagsmål i et vænge. Det er vigtigt, at alle tager hensyn til hinanden, når man bor så tæt sammen.

Legepladser
Der forefindes 1 legeplads på området.

Lejlighedens vedligeholdelse
Vær opmærksom på det udleverede vedligeholdelsesreglement, der omhandler beboerens pligter ved almindelig vedligeholdelse i boperioden samt ved ind- og udflytning. Er der ved indflytningen fejl og mangler i boligen skal man kontakte Boligforeningen Kristiansdal. Boligen skal bibeholdes i sin oprindelige form. Ændringer må ikke finde sted, uden skriftlig tilladelse fra Boligforeningen Kristiansdal.

Paraboler
Forinden opsætning skal der ansøges skriftligt om tilladelse. Parabolen skal opsættes efter anvisning i tilladelsen.

Rækværk
Såfremt man ønsker at opsætte rækværk ved huset, skal dette udføres efter følgende regler: Rækværket skal være flethegn eller “1 på 2”-rækværk. Rækværket må max. være 1,20 m højt - i skel dog max. 1,80 m. I specielle tilfælde kan der dog søges dispensation. Rækværket skal holdes i bebyggelsens farver: Grøn, brun, grå eller hvid. Dog må det gerne stå ubehandlet.

Skån de grønne anlæg
Vi vil alle gerne bo i et pænt kvarter. Hvis alle beboere og børn er med til at værne om beplantningerne og de kollektive områder, kan vi fortsat have en pæn bebyggelse i Kirkendrup.

Trafik
Vis hensyn. Der er mange legende børn i Kirkendruplodden og Kirkendrupmarken, så beboerne bedes tage hensyn og køre langsomt på parkeringspladser og på gaden. Det er FORBUDT AT KØRE PÅ CYKEL OG KNALLERT PÅ GANGAREALERNE. Uindregistrerede motorkøretøjer må ikke henstilles i området. Campingvogne må ikke henstilles i området uden forudgående tilladelse .

Udestuer og lignende
Udestuer, drivhuse, volierer, legehuse m.m. må kun opsættes efter skriftlig ansøgning og tilladelse fra Boligforeningen Kristiansdal.

Vænger
Der fejes efter behov i vængerne. Salt må ikke bruges mod is og sne. Alle kan hente grus ved garagen, Kirkendrupmarken, ved vintertid. Parkering finder kun sted i husenes indkørsler. Ved flere gæster parkeres der på en måde, der ikke generer naboerne - eller snak med naboen. Varevogne og lastbiler må ikke parkeres i boligområdet i længere tid ad gangen.


Vedtaget på beboermøde i april 1996.

Information om afdelingen

Byggeår1984
Hårde hvidevarer
Opvarmning
Fjernvarme
Husdyr Husdyr tilladt, 1 hunde eller 1 katte, maksimum 1 i alt.
Antenneleverandør
Lejer er selv kunde ved YouSee
Internetforbindelse
YouSee: webspeed,
Betaling direkte til YouSee.