Afd. 37, Broby/Brobyværk

HUSORDENSREGLER FOR AFD. 37, Broby.

Pkt. 1.
Husdyr/kæledyr er tilladt. Husdyr omfatter: Hund/kat/kaniner/skildpadder og fugle. Det er dog ikke tilladt at holde krybdyr og slanger.
  • Der må kun holdes 2 hunde eller 2 katte evt. én af hver.
  • Det påhviler enhver boligtager, der holder husdyr, at sørge for, at dette ikke ved støj, herunder langvarig gøen og hylen eller ved lugt, hærværk, bidsk optræden eller på anden måde er til gene for ejendommen eller for de øvrige beboere.
  • Intet husdyr må løbe frit omkring på ejendommens friarealer, legepladser, gade- og fortovsarealer, gange eller andre fælles lokaliteter.
  • En hund eller kat skal altid udenfor boligen bære halsbånd, som er forsynet med et skilt, der angiver ejerens navn og adresse.
  • En hund skal til stadighed være forsikret, således at alle eventuelle skader, som hunden direkte eller indirekte forvolder, bliver erstattet.
  • En hund må ikke luftes på legepladser, og boligtageren er ansvarlig for, at en hund ikke forurener bebyggelsens fortove, friarealer og grønne områder. Såfremt en hund forretter sin nødtørft et af de nævnte steder, påhviler det boligtageren at fjerne dens efterladenskaber.
  • I tilfælde af berettiget klage over husdyret vil der kunne ske ophævelse af lejemålet.

Pkt. 2.
Når en beboer opsætter parabol må denne ikke være til gene for naboerne. En betingelse for opsætning er, at der for beboerens egen regning del skal tegnes ansvarsforsikring for person - og tingskade og dels skal der ske en reetablering ved fraflytning.

Pkt. 3.
Beboerne skal klippe deres hække mindst 1 gang om året. Helst 2 gange.

Pkt. 4.
Hækkene skal klippes inden 1. juli.

Pkt. 5.
Hækkene skal klippes, så de ikke rager ud over fortovet. Det gælder i hele afdeling 37.

Pkt. 6.
Træer som rager ind til naboen, skal klippes så de ikke generer naboen eller ødelægger hækken.

Pkt. 7.
Træer og buske skal beskæres eller klippes, så de ikke ødelægger huset eller carporten.

Pkt. 8.
Hvis man tænker på at fælde træer, som står ved fortovskant som en allé, ved f.eks. Flintebjergvænget 2-60, skal afdelingsbestyrelsen have det at vide skriftligt, og beboeren må ikke foretage sig noget, før vedkommende har fået en skriftlig tilladelse. Beboeren vil ellers blive draget økonomisk ansvarlig for et nyt træ i samme størrelse, som det beboeren har fældet.

Pkt. 9.
Lysstofrør er i orden ved indflytning, herefter skal beboerne selv sørge for udskiftning af røret, når dette ikke virker længere. Reparation af armaturet betales af afdelingen.

Pkt. 10.
Motoriserede maskiner må ikke benyttes mellem kl. 13 og 14 og ikke efter kl. 20.00


Rev. 05.09.12

Information om afdelingen

Byggeår1978
Hårde hvidevarer
Opvarmning
Fjernvarme
Husdyr Husdyr tilladt, 2 hunde eller 2 katte, maksimum 2 i alt.