afd. 32, Nordatlant/Finlandkaj

88 boliger på Finlandkaj 12:
Boligerne er på 50 m2 med eget køkken, bad og depotboks.

25 boliger i tilknytning til det Nordatlantiske Hus, Nordatlantisk Promenade 3.
Boligernes nettoareal er ca 25 m2  og har eget bad, thekøkken, altan og depotrum.
-    På hver etage er der et stort fælleskøkken med fælles opvaskemaskine, microbølgeovn, komfur, ovn, fryser, køleskab, aflåste skabe mm. I stueetagen er der et vaskerum og et større fællesrum. På 6. etage er der en stor fælles tagterrasse, med udsigt over hele Odense havn, byen og Åløkkeskoven.
-    Ungdomsboligerne er et tilbud til nordatlantiske studerende, der her kan bo sammen med udsigt til vand, himmel og skov i et spændende havne og kulturmiljø med rige muligheder for at dyrke fritidsinteresser som kajak, lystfiskeri, fodbold, minigolf, parkour o.a. Odenses nye bystrand ligger også lige uden for døren. Det er Det Grønlandske Hus i Odense der tager sig af tildeling afl værelserne. Kontakt Det Grønlandske Hus for ansøgning og yderliger information på mail@dgh-odense.dk.

Hvis du er beboer i afdelingen og har spørgsmål til afdelingsbestyrelsen, kan de kontaktes på mail: afd0132@kristiansdal.net.dk

Har du spørgsmål vedrørende opskrivning til boligerne mv. kan du kontakte udlejningen Kristiansdal på tlf. 63142250

 

Information om afdelingen

Byggeår2015
Hårde hvidevarer

Finlandkaj har emhætte, komfur med ovn, køle-/fryseskab.

Nordatlantisk Promenade har emhætte, kogeplader, køleskab. Samtidig har boligerne adgang til fælleskøkken med ovn og ekstra fryseplads.

Vaskemuligheder
Fælles vaskeri
Opvarmning
Fjernvarme
Husdyr Husdyr ikke tilladt
Carport / garage
Finlandskaj. Der er parkeringskælder
Internetforbindelse
Kollegienet Odense