Afd. 16, Hvedemarken

HUSORDEN FOR AFDELING 16,

Beboervejledning
Der er til hver husstand uddelt en beboervejledning, som man bedes læse og passe på, da den skal følge boligen.

Boldspil
Fodboldspil henvises til arealer udenfor bebyggelsen. Det er tilladt at spille softtennis og andre spil med bløde bolde indenfor bebyggelsen. Badmintonnet kan lånes fra containerpladsen.

Container
Det er ikke tilladt at anbringe køkkenaffald og bleer i containeren. Store papkasser klappes sammen. Aviser og andet rent papiraffald henlægges i kommunens dertil opstillede grønne containere.

Fælleshuset
Fælleshuset kan kun udlejes til beboerne i Hvedemarken. Udlejningen foregår fra administrationen. Reglement er opslået i fælleshusets hall.

Færdsel
Af hensyn til børnene og de ældres sikkerhed anmoder vi om, at man færdes med forsigtighed på boligvejene. Brug P-pladserne i stedet for vejen. Uindregistrerede motorkøretøjer må ikke henstilles på parkeringsområderne. Campingvogne må ikke henstilles på området uden forudgående tilladelse.

Husdyr
Det er tilladt at holde 2 husdyr pr. husstand. Dyrene vil dog blive krævet fjernet, hvis de er til gene for beboerne. Udendørs skal hundene føres i snor og må ikke luftes på fortov, legepladser og fællesarealer.

Hærværk
Hærværk er hensynsløst og unødvendigt og vil blive anmeldt. Regningen vil i påkommende tilfælde blive fremsendt til de ansvarlige.

Hårde hvidevarer, sanitet m.m.
Alle uregelmæssigheder i forbindelse med disse skal hurtigst muligt anmeldes til varmemesteren. Beboeren betaler selv for istandsættelse, hvis ødelæggelse af ovennævnte genstande skyldes overlast eller forsømmelse fra beboerens side.

Klager
Vedr. klager, som altid skal være skriftlige, henvises til administrationen. Herfra vil afdelingsbestyrelsen få den til udtalelse. Afdelingsbestyrelsen har tavshedspligt, men går sagen til retten, vil klagerens navn blive offentliggjort.

Paraboler
Forinden opsætning skal der ansøges skriftligt om tilladelse hertil. Parabolen skal opsættes efter anvisning i tilladelsen.

Ro og orden
Efter kl. 20.00 må der ikke anvendes støjende værktøj hverken inde eller ude. Slagboremaskine kan lånes hos varmemesteren. Musik for åbne døre eller vinduer er ikke tilladt. Husk, at musik, der spilles meget højt, opfattes som støj af andre. Efter kl. 23.00 skal musik og andre høje lyde neddæmpes, så andre beboere ikke bliver generet.

Trillebør og plæneklipper
På containerpladsen forefindes en trillebør og en plæneklipper. Begge redskaber kan frit benyttes af Hvedemarkens beboere. Redskaberne skal afleveres rengjorte, og man må ikke beholde dem natten over.


Information om afdelingen

Byggeår1987
Hårde hvidevarer
Opvarmning
Fjernvarme
Husdyr Husdyr tilladt, 2 hunde eller 2 katte, maksimum 2 i alt.