Afd. 12, Nr. Lyndelse/Årslev

Husorden for afd. 12.
 
At bo i en almen boligforening er en boligform, hvor mange mennesker bor tæt sammen. Derfor har vi opstillet nogle regler, som bør overholdes for at medvirke til at skabe et godt klima blandt beboerne i bebyggelsen.
 
Reglerne er fastsat for at beskytte både dig og bebyggelsen og i øvrigt for at skabe god ro og orden blandt beboerne. Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden af at tage hensyn til hinanden.
 
 
Maskiner.
Boremaskiner og andet støjende værktøj må benyttes på hverdage indtil kl. 19. Larmende maskiner må benyttes mellem kl. 9 og 19 i weekend og på helligdage.
 
Musik.
Benyttelse af radio, TV mv. skal ske med hensyntagen til naboerne. I de sene aftentimer skal musik og anden støj neddæmpes, således at andre beboere ikke bliver generet.
 
Udluftning.
For at undgå fugtdannelse og dermed følgende ødelæggelse af murværk, træværk, tapet og maling - bør der foretages en effektiv udluftning gennem vinduer og døre. Helst flere gange dagligt, blot 5-10 minutter ad gangen. ( I nybyggeri bør udluftning foretages hyppigere).
 
Affald.
Affald skal være pakket ind, før det lægges i den kommunale affaldsbeholder.
Større ting som papkasser, møbler og lignende må IKKE stå til gene for andre beboere. Disse ting skal afleveres på genbrugsstationen eller der kan bruges de afhentningstilbud, som kommunen tilbyder.
 
Leg og boldspil.
Leg og boldspil skal foregå så det ikke generer de øvrige beboere. Det er naturligvis ikke tilladt at tegne og male på husenes træ- og murværk, eller på anden måde beskadige huse eller fællesarealer.
 
Barnevogne, cykler, knallerter, legeredskaber mv.
Disse ting må ikke stilles så de er til gene for andre. Cykling og knallertkørsel er ikke tilladt på gangstierne.
 
Parkering og motorkørsel.
Parkering af personbiler og motorcykler må kun finde sted på de etablerede parkeringspladser. Last- og campingvogne samt uindregistrerede motorkøretøjer må ikke stilles i boligområdet.
Af hensyn til børnenes sikkerhed bør beboerne køre med forsigtighed på boligvejene.
 
Antenner.
Beboerne må kun opsætte udvendige antenner, paraboler og loftsantenner efter forudgående skriftlig tilladelse fra boligforeningen (jf.. i øvrigt lejelovens bestemmelser).
 
Køleskabe, komfurer, ventilatorer, vaskemaskiner og andre tekniske installationer.
Normal drift og vedligeholdelse af de tekniske installationer betales af boligforeningen. Skader, som måtte skyldes forkert betjening eller misbrug betales af beboerne. Alle uregelmæssigheder ved de tekniske installationer skal hurtigst muligt anmeldes til ejendomsfunktionæren.
 
Bad og toilet.
For at undgå tilstopning af afløbsrør bør man være varsom med, hvad der skylles ud gennem vask og toilet. Bleer, vat, o. lign. bør aldrig kastes i toiletkummen.
Eventuelle utætheder i installationerne bør straks meldes til ejendomsfunktionæren.
 
Frostvejr.
For at undgå frostsprængninger bør radiatorerne i vintertiden aldrig være lukket helt til, hvis vinduer i værelset er åbne.
 
Skån de grønne anlæg.
Alle vil gerne bo i at pænt kvarter. Boligforeningen har gjort sit til at skabe en god bebyggelse, og hvis beboerne og især børnene til daglig vil gøre deres til at værne om beplantninger og de kollektive anlæg, kan man fortsat have en pæn bebyggelse.
 
Ændring af lejligheden.
Lejligheden skal bibeholdes i sin oprindelige form. Afvigelser herfra må ikke finde sted uden skriftlig tilladelse fra boligforeningen.
 
Skiltning.
Skilte og reklamer må kun anbringes efter skriftlig tilladelse fra boligforeningen.
 
Forsikring.
Vi gør opmærksom på, at vandskade på indbo som følge af rør- eller radiatorsprængninger ikke er dækket af afdelingens forsikringer.
 
Vi hjælper dig gerne.
Som det fremgår af det, du netop har læst, vil du i mange tilfælde kunne hente råd og vejledning hos ejendomsfunktionæren. Du er naturligvis også velkommen på boligforeningens kontor, hvis der skulle opstå problemer, som din ejendomsfunktionær ikke kan hjælpe dig med. Det er også muligt at hente hjælp hos et af bestyrelsesmedlemmerne i din afdelingsbestyrelse.
                                        
 
 
                
 

Information om afdelingen

Byggeår1982
Hårde hvidevarer

Stationsvej:          fælles vaskemaskine.
Rughavegårdsvej: ingen vaskemaskine - installation er forberedt til opvaskemaskine og vaskemaskine.
Plouggårdsvej:    ingen vaskemaskine - installation er forberedt.


 

Opvarmning
Naturgas

Det er vedtaget, at ændre fra gas til fjernvarme. Vi forventer, at dette kan gennemføres af fjernvarmeforsyningen i løbet af 2023.

 

Hemmegårdsvej:  har fjernvarme.

Rughavegårdsvej:  Varmepumpe

Husdyr Husdyr tilladt, 2 hunde eller 2 katte, maksimum 2 i alt.
Carport / garage
På Hemmegårdsvej kan carport bestilles særskilt.
Internetforbindelse

Årslev Net - tlf. 6599 2201. Betaling direkte til Årslev Net.

Energi Fyn Fibernet, https://www.energifyn.dk tlf. 70131900